Foto-Schilder.nl

Algemene Voorwaarden

 

Het gebruik van de website foto-schilder.nl (www.foto-schilder.nl)of één van haar diensten impliceert de aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden. Ter bescherming van uw eigen belangen dient u onze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen voordat u deze accepteert. Als u twijfelt over uw rechten of uitleg wilt over onze Algemene Voorwaarden kunt u een e-mail sturen naar info@foto-schilder.nl. Wij nodigen u uit om deze Algemene Voorwaarden uit te printen of om ons te vragen deze Algemene Voorwaarden naar u te mailen. Deze Algemene Voorwaarden bevatten de gehele koopovereenkomst waaronder informatie over onze prijzen en onze contactgegevens.

Er kan alleen van de Algemene Voorwaarden worden afgeweken als hier goedkeuring voor is, ondertekent door de eigenaar of directeur van Portrait Painting BV – www.foto-schilder.nl Indien enig onderdeel van deze Algemene Voorwaarden nietig wordt verklaard in overeenstemming met Unfair Terms in Consumer Contract Regulations 1999, blijft het contract op de nietige onderdelen na geldig. Foto-schilder.nl is een website van Portrait Painting - een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd te:  Tsar Osvoboditel Str. 27, BG-7800 Popovo,  Bulgarije. Tenzij er voorafgaande toestemming is mogen alle geleverde goederen alleen gebruikt worden voor persoonlijke doeleinden en niet worden verkocht of aangeboden voor verkoop. Wij behouden ons het recht voor om welke reden dan ook niet te leveren aan een persoon of bedrijf. Wij maken alleen gebruik van exprespostdiensten.

De meeste bestellingen worden binnen 3-7 werkdagen, nadat we de bestelling hebben bevestigd, verzonden; anders wordt u op de hoogte gebracht van de vertraging. De verzending neemt - afhankelijk van de wereldwijde locatie - meestal 3-5 werkdagen in beslag. De totale doorlooptijd, nadat de bestelling volledig verwerkt is, is 7-12 werkdagen. Ingelijste schilderijen kunnen tot 2 werkdagen extra levertijd nodig hebben, wat te wijten is aan de verschillende zakelijke voorwaarden van het luchtpostbedrijf.

Ingelijste schilderijen Als u wilt dat uw schilderij wordt ingelijst, moet u rekening houden met een extra 2-4 werkdagen voor levering.Frames die op de website worden gepubliceerd, zijn voorbeeldfoto's, geleverde frames kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van de werkelijke framevoorraad van Portrait Painting.

Mocht een klant aanpassingen willen nadat er een bezichtiging is opgestuurd, kost dat 2 werkdagen extra per aanpassing. Uitstel van betaling van het saldo voor goedgekeurde schilderijen verhoogt automatisch de doorlooptijd proportioneel. Wij zullen alle redelijke inspanningen uitvoeren om de aangegeven levertijden te realiseren, maar we kunnen deze niet garanderen. Neem contact met ons op als uw bestelling op voorhand een snellere doorlooptijd vereist. De klant zal worden verzocht om tijdens het bestelproces details over het factuur- en afleveradres te verstrekken. www.foto-schilder.nl initieert de verzending naar het afleveradres (niet naar het factuuradres) en de klant is verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste adresgegevens.

Onze beveiligde betaalservice providers gebruiken de nieuwste technologie om uw creditcard gegevens te beschermen en te voorkomen dat dezen in handen vallen van externe organisaties. U kunt uw bestelling plaatsen met behulp van een veilige encryptie (de internet standaard voor beveiligde transacties). Onze beveiligde betalingsdiensten zijn iDEAL, Skrill, PayPal en 2Checkout. Bekijk hun webpagina's www.mollie.nl www.skrill.com www.paypal.com en www.2checkout.com voor meer gedetailleerde informatie. www.foto-schilder.nl zorgt voor de veiligste manier van online winkelen. Aangezien aanbiedingen en technologieën veranderen behouden wij ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving delen van onze website te wijzigen en informatie toe te voegen of te verwijderen.

Annulering is kosteloos binnen de eerste 24 uur nadat de bestelling is geplaatst. Daarna, zolang het schilderij nog niet is verzonden, worden er 20% annuleringskosten (het al betaalde voorschot) in rekening gebracht. Het voorschot wordt niet gerestitueerd omdat wij producten verkopen die op maat worden gemaakt. Annulering is niet mogelijk nadat de preview foto is goedgekeurd door de klant en/of het schilderij al is verzonden. De klant kan vijf aanpassingen eisen, na de vijfde wijziging beschouwen wij de bestelling als geannuleerd. Wij behoudens ons het recht voor om prijzen voor nieuwe bestellingen te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Prijzen voor bestellingen die in uitvoering zijn worden niet aangepast. Alle producten worden gemaakt nadat er een bestelling is geplaatst. Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy en u te voorzien van middelen om beveiligd aankopen te doen. Wij zullen de informatie die we verzamelen niet verkopen of doorgeven aan derden. Indien u toestemming heeft gegeven kunnen we de gegevens wel gebruiken om met u te communiceren via e-mails op het moment dat wij informatie hebben waarvan wij denken dat die voor u van belang kan zijn. Voor dit gedeelte verwijzen we u naar “persoonlijk identificeerbare informatie”, dit is de informatie die ons in staat stelt om u te identificeren zoals uw e-mailadres, naam en postadres. Net als veel andere e-commerce websites werkt foto-schilder.nl met iDEAL, Skrill, PayPal en 2checkout, welke 100% beveiligde online betalingsmethoden zijn. Onze gekozen partners beheren alle klantgegevens op een veilige manier enin overeenstemming met de consumenten wetgeving inzake gegevensbescherming.

foto-schilder.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of schade, hetzij direct of gevolgschade voortvloeiende uit: (a) uw gebruik van de foto-schilder website, diensten of uw onvermogen om dat te doen, (b) uw vertrouwen op de inhoud en/of: (c) goederen en diensten in enig opzicht verband houden met de site en de diensten. (d) belastingen en rechten die misschien te wijten zijn aan uw staat of land.

Wij zijn niet aansprakelijk jegens u voor enig verlies of schade veroorzaakt door ons, onze bestuurders, onze werknemers, onze agenten of de eigenaar van dit domein, in omstandigheden waarin: (a) er geen schending is van de zorgplicht jegens u door ons of door een van onze directeuren, onze werknemers of agenten, (b) een dergelijk verlies of schade niet een redelijkerwijs te verwachten gevolg is van een dergelijke schending; (c) een toename van het verlies of de schade het gevolg is van een schending door u van een van deze Algemene Voorwaarden; (d) een dergelijk verlies of schade betrekking heeft op een bedrijf of non-consument inclusief, zonder beperking: verloren gegevens, verloren winsten en zakelijke onderbrekingen.

Zoals ook vermeld in de FAQ-pagina, huren we wereldwijd portretkunstenaars in die het kunstwerk direct naar onze klanten toesturen. Het is aan de kunstenaar om de waarde van het pakket te verklaren en in de meeste gevallen declareren de kunstenaars alleen de materiële waarde van het kunstwerk. Wij zien onze rol als een bemiddelaar tussen de kunstenaars en de klanten. Afhankelijk van uw wereldwijde locatie (niet in de VS), kunnen leveringen echter in zeer zeldzame gevallen leiden tot het betalen van invoer of importbelasting. Dergelijke kosten zijn voor de klant en worden niet door ons vergoed. Portrait Painting BV is een vennootschap met een beperkte aansprakelijkheid; alle mogelijke verantwoordelijkheden zijn beperkt tot de waarde van het aandelenkapitaal van de vennootschap en de eigenaren en bestuurders vande vennootschap worden vrijgehouden van persoonlijke aansprakelijkheid.

Alle afbeeldingen op onze site zijn ofwel gelicentieerd of in het publieke domein, omdat hun auteursrecht is verlopen. Dit geldt voor de Verenigde Staten, Canada, de Europese Unie en de landen met een copyright looptijd van levenslang plus 50-70 jaar. Fouten kunnen echter gemaakt worden. Als enige inhoud van deze website volgens u onder de bescherming van het auteursrecht valt, neem dan onmiddellijk contact met ons op, waarna het zal worden verwijderd. Daarnaast kunnen getrouwe reproducties van tweedimensionale originele werken niet beschermd worden onder het auteursrecht in de VS, volgens de uitspraak Bridgeman Art Library/Corel Corp. Voor alle portretten en schilderijen op verzoek van klanten geldt dat zij zowel verantwoordelijk als aansprakelijk zijn voor de afbeeldingen die zij uploaden of verzenden per e-mail. www.foto-schilder.nl schildert namens klanten afgeleide werken op basis van foto's die door de klant zijn verzorgt of afbeeldingen van meesterwerken die onder het publieke domein vallen.

Onze schilderijen zijn geen fotografische reproducties en kunnen afwijken van het origineel in grootte, handtekening, penseelstreken en andere details. Foto's van lijsten die gepubliceerd staan op de website zijn voorbeelden van lijsten. De lijsten kunnen geleverd worden afhankelijk van de lijsten die foto-schilder.nl daadwerkelijk op voorraad heeft. De verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de afbeelding onder het publieke domein valt, het gebruikt word binnen de bepalingen van fair-use of dat de vereiste copyright machtigingen zijn verleend blijft bij de klant. Hoewel www.foto-schilder.nl niet in staat is om alle foto's te controleren die onze klanten uploaden naar de website of per e-mail sturen, kunnen en zullen we het weigeren om een schilderij te maken van een foto die mogelijk beschadigend of beledigend zou kunnen zijn voor personen van andere godsdiensten, afkomsten, etc. Nogmaals, klanten zijn zowel verantwoordelijk en aansprakelijk voor de afbeelingen die ze uploaden of verzenden.

De website kan links bevatten naar websites van derden (resources pagina) die worden beheerd en onderhouden door anderen. Een link naar andere websites houdt geen goedkeuring van dergelijke websites in en u erkent en gaat ermee akkoord dat bedrijven geassocieerd met www.foto-schilder.nl niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud of beschikbaarheid van dergelijke sites. U stemt ermee in dat onafhankelijk van enige wet of verordening die het tegendeel verklaart, elke claim of oorzaak van de actie die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van www.foto-schilder.nl moet worden ingediend binnen zes (6) maanden nadat een dergelijke claim of reden tot actie is ontstaan ​​of voor altijd uitgesloten zal zijn.Alle schilderijen worden op bestelling en op maat gemaakt. Wij sturen u een foto van het voltooide schilderij toe voor uw goedkeuring.

www.foto-schilder.nl kan niet instemmen met de terugkeer van het goedgekeurde, op maat gemaakte schilderij. Bij het plaatsen van uw bestelling zal 20% als aanbetaling worden gevraagd. Nadat de klant van foto-schilder.nl de preview foto heeft geaccepteerd, zal het resterende bedrag in rekening worden gebracht. Er is overeengekomen, dat alles betaalt moet worden binnen 24 uur nadat de klant het voltooide schilderij heeft aanvaard. Het schilderij wordt pas verstuurd nadat het resterende bedrag en de verzendkosten zijn ontvangen. www.foto-schilder.nl zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de website en andere diensten voortdurend beschikbaar zijn, maar behoudt zich het recht voor om, met of zonder kennisgeving, deze op elk moment, geheel of gedeeltelijk aan te passen of stop te zetten. Tenzij uitdrukkelijk vrijgesteld worden alle nieuwe functies, diensten of softwareapplicaties bij introductie onderworpen aan deze Algemene Voorwaarden. www.foto-schilder.nl