Foto-Schilder.nl

Kind

Bestel uw portretschilderij

Een kind is een prachtig geschenk. Zij die het geluk mogen hebben om kinderen in hun leven te hebben laten hun waardering en trots zien door eindeloze hoeveelheden foto’s naast hun bed, in de hal of in hun portemonnee te bewaren.

Waarom laat u de herinneringen niet omtoveren tot een portret van museumkwaliteit, handgeschilderd door één van onze artiesten? Onze klanten vertellen vaak hoeveel beter een portret de emotie van hun kind laat zien in vergelijking tot foto’s. Foto’s vergelen en beschadigen snel.

Of uw kinderportret nou een geschenk is aan een familielid, een vriend of een aandenken voor uzelf, het zal eraan herinneren hoe kostbaar het leven werkelijk is en hoe bijzonder onze kinderen zijn in ons leven. Uw kinderportret is in slechts 7 dagen af, en klaar voor verzending.

foto-schilder.nl heeft de allerbeste garanties, waaronder wereldwijde beste prijsgarantie en een museumkwaliteit garantie! Als u uw bestelling plaatst, hoeft u slechts 20% van de prijs vooraf te betalen. U ontvangt een foto van uw schilderij voordat hij verzonden wordt, en u betaalt pas de rest nadat u volledig tevreden bent met ons werk!