Foto-Schilder.nl

Veelgestelde vragen / informatie

Veelgestelde vragen voor uw aanvullende informatie.

Als u vragen heeft over onze dienstverlening of gewoon behoefte aan wat vriendelijk advies voorafgaand aan het bestellen van uw handgemaakte portret, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn er om te helpen!

Hoe werkt het?
Plaats nu uw bestelling
- U kunt uw foto's uploaden of ze sturen via e-mail of post.
- Kies de maat, het aantal figuren, de lijst en ga naar de kassa. Er is een aanbetaling van slechts 20% vereist. 

Creatie van uw schilderij
- Wij bieden u een simulatie aan voor uw goedkeuring.
- Onze meester kunstenaars maken uw schilderij
- We nemen een foto van het voltooide schilderij en sturen u het bewijs toe via e-mail,

Uw feedback is zeer belangrijk
- U kunt ons uw feedback sturen en wijzigingen voorstellen. Wij zullen het schilderij aanpassen totdat u hiermee volledig tevreden bent,

Goedkeuring en levering
- Het resterende bedrag hoeft u alleen te voldoen als u 100% tevreden bent en u het schilderij heeft goedgekeurd. We zullen het schilderij na uw definitieve goedkeuring en betaling naar u verzenden.
Wanneer betaal ik voor mijn schilderij?
Wij denken dat u de kwaliteit van uw specifieke schilderij zou moeten zien alvorens u het betaalt. Wij vragen slechts 20% (wordt niet terugbetaald) van de prijs op het moment van bestellen. Als het schilderij klaar is, zullen we een e-mail met een foto van het schilderij sturen. U zult de rest alleen betalen als u volledig tevreden bent en voordat we u de aangepaste bestelling verzenden.
Mijn foto is niet in digitaal formaat, wat nu?
Breng uw foto naar uw lokale fotowinkel, vaak kunt u uw foto daar laten scannen. Optioneel kunt u ons een digitale foto van uw niet-digitale e-mailen (foto van een foto). U kunt zelfs uw niet-digitale foto opsturen naar één van onze adressen!
Kunt u de express-service optie voor het afrekenen uitleggen?
Wij bieden u al een toonaangevende snelheid voor standaard bestellingen, maar als uw bestelling zeer dringend is kunt u deze optie selecteren en zullen wij uw bestelling, voor een extra 10%, voorrang verlenen. Er zijn twee rijen van de bestelde schilderijen die worden gemaakt. De wachtrij voor de standaard service is gebaseerd op wie het eerst komt wie het eerst maalt en duurt meestal enige tijd. De wachtrij voor de express service is korter en met het maken van het schilderij zal zeer snel worden begonnen. De schilderkwaliteiten, de verf, de materialen en de kunstenaars die worden ingezet zijn dezelfde voor de express service. De duur van de verzending zelf zal niet worden beïnvloed door de express optie.
Bied u ook portretten in acryl, houtskool, potlood, pastelkrijt of aquarel?
Ja! Geef ons gedetailleerde instructies bij het bestellen. Prijzen zijn hetzelfde als die voor olieverfschilderijen.
Kan ik een afwijkend formaat bestellen? Wat kost dat?
Ja! Kies de maat die het dichtste bij uw maat in de buurt komt en geef ons bij het bestellen de specifieke maat door in het opmerkingenveld. De prijs wordt bepaald door de maat die hier het dichts bij ligt.
Kan ik een cadeaukaart kopen?
Een geweldig cadeau idee! Neem gewoonweg contact met ons op en wij maken een prachtig ontworpen cadeaukaart. Het ontwerp kan net zo uniek gemaakt worden als u wenst en de kaart blijft 24 maanden geldig. Uitgenodigd voor een bruiloft? Onze cadeaukaart is het beste cadeau idee!
Kan ik commerciële kwaliteit bestellen voor lagere prijzen?
Nee, wij bieden alleen de hoogste museumkwaliteit. De meeste online schildersdiensten bieden commerciële kwaliteit aan voor hogere prijzen! De meeste van onze schilderijen zijn bedoeld als cadeau en wij vinden dat alleen de hoogste kwaliteit daarvoor geschikt is. U dient altijd te kijken naar de gegarandeerde kwaliteit als u een bestelling plaatst! Als u geen kwaliteitsgarantie kunt vinden ontvangt u waarschijnlijk een schilderij van een commerciële kwaliteit.
Wat kan er geschilderd worden?
Van elke afbeelding maken we een prachtig olieverfschilderij. Bijvoorbeeld foto’s van uw bruiloft, kinderen, ouders, grootouders, huisdieren, evenementen, sportauto’s etc. Als u geïnteresseerd bent in een kwaliteitsvolle replica van een bekend schilderij dat niet in onze catalogus is opgenomen, stuur ons dan simpelweg de naam ervan of een foto. Wij maken ook portretten in verschillende stijlen zoals Lichtenstein, Warhol, Pop art en Retro. Upload uw portretfoto en een voorbeeld van de stijl waarin u uw schilderij geschilderd wilt hebben. Onze gratis fotobewerkingsdienst kan veel creatieve ideeën makkelijk realiseren. We kunnen de achtergrond aanpassen of oude zwart/wit foto’s weer tot leven brengen. Ook de fotomontage is gratis, wij kunnen uit verschillende afbeeldingen één afbeelding maken. Mensen, dieren of objecten kunnen van de afbeelding worden weggehaald of worden toegevoegd. Haarstijl, achtergrond en de kleur van de kleding kunnen worden aangepast. Schaduwen kunnen worden weggehaald. Onze artiesten kunnen verschillende afbeeldingen samenvoegen tot één schilderij. Een nieuwe trend is om gezichten van bekende meesterwerken te vervangen door gezichten van vrienden of familie – een geweldig cadeau idee. We zijn altijd blij om aan speciale verzoeken te kunnen voldoen, neem daarvoor simpelweg contact met ons op en we zullen de opties bespreken.
Kunt u uw prijzen altijd zo laag houden?
Helaas niet, de huidige prijzen zijn slecht promotionele prijzen. We overwegen om onze prijzen 20-25% in de zomer van 2015 te verhogen. Onze foto-naar-schilderij service claimt niet alleen de beste waarde maar wij garanderen ook de beste waarde! Ons bedrijf biedt de snelste bezorging en garandeert museum kwaliteit. Op dit moment hebben wij de laagste prijzen die u kunt vinden op het internet. U dient altijd te kijken naar de gegarandeerde kwaliteit als u de prijzen vergelijkt!
Kunt u meer lijsten bieden
Ja! We hebben meer dan 250 lijsten beschikbaar en alleen de meest bestelde lijsten worden getoond op onze website. Neem gewoon contact met ons op als u een ander type lijst nodig heeft.
Wie zijn jullie schilders?
Foto-schilder.nl levert schilderijen van geteste, zeer getalenteerde en onafhankelijke schilders. Alle artiesten worden gevolgd door ons speciaal aangewezen team voor de bewaking van de kwaliteit. We hebben meer dan driehonderd van de meest ervaren en beste portretschilders in de wereld getest en we zijn blij om u te kunnen melden dat we een succesvolle en wereldwijd schildersteam hebben samengesteld, om voor u te mogen schilderen! Onze artiesten zenden onder onze naam de bestelling direct naar u toe! Deze manier van verzenden bespaart tijd en hierdoor kunnen wij uw bestelling sneller laten bezorgen dan andere bedrijven!
Hoe lang duurt het voordat ik mijn schilderij ontvang?
Dit hangt af van de complexiteit en de afmeting van het schilderij. Geef onze artiesten 3-7 werkdagen de tijd om het te schilderen. Als u wilt dat er veranderingen worden aangebracht dan duurt dat nog 2-4 werkdagen extra. Als het schilderij af en goedgekeurd is, versturen onze portretschilders het direct naar het adres dat u heeft opgegeven bij het bestellen. Dit duurt slechts enkele dagen. Als u uw schilderij sneller nodig heeft, neem dan contact met ons op om de opties te bespreken. Erg grote en complexe schilderijen nemen meer tijd in beslag.

De verzending duurt een paar dagen voor niet ingelijste schilderijen en tussen 7 en 10 dagen voor schilderijen die zijn ingelijst . De olieverf die word gebruikt om uw schilderij te schilderen moet droog zijn voordat het verzonden word.
Worden mijn persoonlijke gegevens beschermd?
Ja, alle informatie vergaard door onze beveiligde server wordt alleen gebruikt voor het afronden van uw bestellingen. Wij verhuren, verkopen of delen geen persoonlijke informatie van u met andere mensen of bedrijven.