Foto-Schilder.nl

Bruiloft

Bestel uw portretschilderij

Een bruiloft is één van de meest speciale momenten in ons leven. We willen dat het een bijzondere dag wordt en we leggen het vast op film en foto. Maar toch blijven de meeste foto’s liggen in kartonnen dozen achterin een kast en worden vergeten. Een mooiere manier om dit moment vast te leggen is door middel van een handgemaakt schilderij van hoge kwaliteit.

Generaties lang zal het schilderij bewaard blijven en het is een prachtig cadeau! Uitgenodigd voor een bruiloft? Onze cadeaukaart is het beste cadeau! Elk schilderij is 100% handgeschilderd met olieverf op canvas en dat alles is van museumkwaliteit.

Het schilderij van uw bruiloft is in slechts zeven dagen af en klaar voor verzending. Foto-schilder.nl geeft de allerbeste garanties, waaronder wereldwijd de beste prijsgarantie en een museumkwaliteit garantie! ls u uw bestelling plaatst hoeft u slechts 20% van de prijs vooraf te betalen.

U ontvangt een foto van uw schilderij voordat het verzonden wordt en u betaalt pas het resterende bedrag nadat u volledig tevreden bent over ons werk!