Foto-Schilder.nl

Waarderingen

Als u een schilderij van ons heeft gekocht en u wilt graag een getuigenis met betrekking tot onze website, diensten en/of producten delen, stuur dan een email naar info@foto-schilder.nl 

Hier bij foto-schilder.nl zijn we blij om de reviews, opmerkingen, video's en foto- getuigenissen uit de hele wereld te delen.

Heeft u altijd al gedacht over de aanschaf van een uniek cadeau of wilt u een opdracht voor een kunstwerk plaatsen en vroeg u zich af wat de impact zou zijn van het geven van een dergelijk cadeau aan een geliefde, dan hopen wij dat de getuigenissen van onze klanten u gerust stellen dat ons bedrijf 'Hollands nummer één leverancier van portretschilderijen is.

U kunt nu gewoon ons online bestelformulier invullen en ons team van artiesten zal uw eigen unieke en handgemaakte olieverfschilderij maken.

Als u vragen heeft over onze producten en diensten voor een handgemaakt olieverf portret na het lezen over en kijken naar onze klantervaringen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

 

 • Bedank foto-schilder, erg blij mee!
 • Super bedankt!
 • Perfect gedaan..
 • Bedank voor het mooie schilderij
 • Erg tevreden met mijn reproductie
 • Bedankt de schilder aub namens ons
 • Perfect gedaan, bedankt!
 • Ik ben zeer tevreden
 • I love it!
 • Brilliant, heel erg bedankt!
 • Heel erg bedankt voor het mooie schilderij
 • Bedankt voor de snelle levering
 • Super gedaan, bestel zeker nog een keer!
 • Haha, echt top!
 • Voor altijd bij me.....Bedankt voor alles!
 • Time flies.... :-) Bedankt foto-schilder
 • Kado van mijn man.. prachtig
 • Gracias...

Beste foto-schilder en vooral Michelle,

Heb vandaag het schilderij ontvangen! M'n meissie was er super blij mee. We gaan er een mooie lijst bij kiezen of laten maken, want dat verdient het schilderij zeker. Voor iedereen die kijkt bij foto-schilder.nl en misschien nog twijfelt of het allemaal wel goed gaat komen; dat komt het zeker! Bij dezen wil ik dan ook vooral Michelle bedanken; snel en prettig mailcontact. Het schilderij is trouwens netjes en veilig ingepakt geleverd, ook belangrijk. Net zoals vele anderen hebben gezegd, zal ik met jullie contact opnemen als ik nog een schilderij op het oog heb.
Rob, Amsterdam

Het was een plezier om zaken te doen met uw bedrijf, toen ik probeerde om zaken te doen met één van uw concurrenten voordat ik jullie tegenkwam… nadat ik mijn bestelling had geannuleerd en mijn geld terugeiste van ‘paintyourlife’. Na anderhalve week discussiëren konden zij mijn foto’s nog niet goed bewerken. Ik dacht dat als ze dat al niet konden, ik het zeker niet aandurfde om hen te laten schilderen. Bedankt voor de klantenservice, snelheid, kwaliteit en bovenal de prachtige schilderijen! Ze zal dit voor altijd hebben en de mogelijkheid hebben om het stuk door te geven als erfstuk. We hebben nog geen trouwfoto dus dit is het perfecte cadeau voor ons eerste jubileum terwijl we toch een beetje aan de traditie voldoen.
Ik zal zeker mensen naar jullie doorverwijzen!
Maria, Friesland

Het schilderij is binnen gekomen en het is geweldig! Mijn vader vond het helemaal geweldig en was erg verbaasd dat ik dit allemaal voor hem heb geregeld. Erg bedankt voor alle hulp!
Natalie, Amsterdam

Hi, Sorry ik lig al 5 dagen in het ziekenhuis voor meningitis maar het schilderij is echt prachtig geworden! ik zal jullie vaker gebruiken in de toekomst.

Heel erg bedankt
Yemisi, Utrecht

Beste Michelle,

Dank u het schilderij is gisteren geleverd! Het ziet er nog mooier uit in het echt.
Misschien neem ik wel binnenkort terug contact op om alle 5 mijn fretjes op één doek te krijgen, iets wat nooit lukt op foto.

groetjes
Ann, Belgie

Bedankt, we hebben het olieverfschilderij ontvangen. We zijn er blij mee en zullen opnieuw bij u bestellen. Ook vond ik dat de verpakking zeer goed was.
Monique,Amsterdam

Bedankt, het schilderij ziet er geweldig uit!
Jack,Woerden

Ik wil u even laten weten dat ik het portret van de auto Albert gister heb ontvangen, wow, het plaatje is fantastisch. Ik ben er heel erg blij mee. Mijn baas gaat aan het eind van deze maand met pensioen, na 16 jaar, en ik weet zeker dat hij het schilderij van zijn geliefde auto helemaal geweldig gaat vinden!! Het schilderij werd erg goed verpakt geleverd, ik was erg benieuwd naar het eindresultaat – en ik werd niet teleurgesteld!
Dus, heel erg bedankt, nog een blije klant!!
Kenneth,Delft

De artiest heeft een geweldig werk geleverd door een historisch gebouw in ons dorp om te toveren in een overweldigend olieverf schilderij. Het was een cadeau voor een geliefd persoon uit onze samenleving, deze persoon ging met pensioen, wij hoopten op een speciaal cadeau en we waren meer dan onder indruk!

Dank je.
Willem en Peter,Amsterdam

Het schilderij is wonderbaarlijk! Jullie hebben de precieze kleuren vastgelegd, de overeenkomst is ongelofelijk. Het is een kerstcadeau voor mijn moeder en een geliefde voorouder. Nogmaals bedankt voor zo’n prachtige schildering! Ik kom zeker nog eens terug!
Gerry,Mijdrecht

Het beste kerstcadeau ooit! Ik moest bijna huilen toen ik het pakje opende en een portret van mijn vier kleinkinderen zag. Nu zullen ze voor alt
Elisa,Vinkeveen

Mijn vrouw zei altijd dat ik niet romantisch ben. Dit jaar hebben jullie haar gelukkig gemaakt met een romantisch portret van ons (kijkende naar een zonsopgang). Bedankt voor de gratis fotobewerking service. Ze werd erg emotioneel van het schilderij.
Lucas, Berlijn, Duitsland

Bedankt! Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij jullie mij hebben gemaakt met het schilderij van mijn kat Ally. Ik heb het aan de muur gehangen in de woonkamer, ik kan niet stoppen met kijken!
Barbera,Enschede

Het portret is prachtig, bedankt!
Dirk, Hilversum

Wat ik het beste vond aan de service was dat ik zoveel dingen kon veranderen, totdat ik tevreden was met het kleinste detail. Dat noem ik een goede zaak! Ik was erg tevreden met het uiteindelijke resultaat. Ik weet dat het moeilijk is om uit vier aparte foto’s, 1 perfect schilderij te maken.
Jim,Katwijk

Het is perfect!
Omar, Amsterdam

Mijn man is 3 jaar geleden overleden. Ik was zo wanhopig dat ik al zijn foto´s uit ons huis heb weggehaald. Ik wist dat niemand de herinnering aan hem kon wegnemen, maar de foto´s maakten het erger. Ik wist niet zeker of ik wel een portret van hem zou willen, maar ik besloot dat het mooi zou zijn voor de komende generaties. Nu ik voor het portret sta ben ik sprakeloos. Jullie hebben hem precies vastgelegd zoals ik hem herinner - zijn ogen, zijn lach… Bedankt.
Debbie,Amerongen

Eerlijk gezet was ik een beetje onzeker toen ik mijn eerste schilderij bestelde, omdat jullie prijzen zo laag zijn. Maar toen ik het prachtige portret van mijn bruiloft zag, hadden jullie er een fan bij. Ik heb al mijn vrienden vertelt over jullie en we zijn nu al van plan om kerstcadeaus voor onze familie bij jullie te bestellen.
Michael en Nicole,Zaandam

Nadat ik een schilderij bij jullie heb besteld, is mijn woonkamer mijn favoriete plaats. Iedereen vraagt waar ik de prachtige replica van Gustav Klimt’s “Kiss” vandaan heb. Ik heb mijn gasten erg jaloers gemaakt. Ik heb hen het adres van jullie website gegeven, en ze nemen binnenkort contact op. Mijn baas krijgt een Mona Lisa voor zijn verjaardag, daarmee steel ik zeker de show! Geen van mijn vrienden in Nederland gelooft dat handgemaakte kunstwerken zo goedkoop zijn.

Arne, Ostersund, Zweden

Wow, ik ben er helemaal weg van! Heel erg bedankt!
Stephany, Amsterdam

Ik kan niets slechts verzinnen over jullie bedrijf! Erg aardige mensen, jullie waren bereid om me te helpen met al mijn wensen, hadden een professionele service, snelle levertijd, en natuurlijk perfecte prijzen! Ik zal snel weer bestellen! Ga zo door en ik wil Tina graag bedanken!
Carlo,Amsterdam

Mijn man en ik hebben gelukkige jaren beleefd in een cottage aan een meer. Daar hebben we onze kinderen opgevoed, en daar zijn we volwassen geworden. Ik ben erg blij met die olieverfschilderijen van deze plek, het is precies zoals ik het me herinner! Bedankt dat u ons 30 jaar terug in de tijd neemt.
Tina,Den Helder

Uw artiesten zijn erg getalenteerd. Ik heb zojuist mijn replica van Van Gogh’s “Sunflowers”. Geweldig. Ik kan geen verschil vinden met het origineel!
Paul, New York, USA

Ik had niet verwacht dat het portret zo levensecht zou zijn. Ik ben erg onder de indruk!
Marco, Vlieland

Het olieverfportret ging echt mijn verwachtingen te buiten. Geweldige service, geweldige kwaliteit, geweldige prijs!
Igor, Ermelo

Het portret is perfect! Bedankt voor al jullie help en de geweldige klantenservice. Wij zullen jullie site zeker aanraden aan al onze vrienden. Jullie geweldige service heeft mee aan het denken gezet om binnenkort een familieportret te laten schilderen.
Sheila,Doorn

Het schilderij is vorige week aangekomen. Het is wederom een schitterend schilderij
geworden. Mijn moeder was erdoor ontroerd toen ze het uitpakte en mijn nichtje van
2,5 jaar die op dat moment bij haar oma logeerde, riep gelijk: 'Mats! Mats!'
Wil je mijn complimenten en dank weer doorgeven aan de portretschilder?
Alvast veel dank!
Met vriendelijke groet,
Gerdien van der Voet