Foto-Schilder.nl

Onze garanties

Een uitgebreide service van Hollands toonaangevende en beste leverancier van artistieke geschenken, foto transformatie en reproducties.

 • Beste prijs garantie
  "Wij garanderen de beste prijzen voor handgemaakt olieverfschilderijen in museumkwaliteit. Als u een lagere prijs tegenkomt, nemen wij die prijs over EN krijgt u een extra korting van 5%."
  Nota Bene: Onze prijzen zijn in de meeste gevallen zelfs beter dan online schilder diensten die in commerciële kwaliteit leveren!

 • 100% tevredenheidsgarantie
  U zult voor de verzending een voorbeeld foto van uw schilderij ontvangen. Indien nodig zullen wij het schilderij aanpassen totdat u 100% tevreden bent. U zult het resterende bedrag (80% van de prijs van het schilderij + verzendkosten) alleen hoeven te betalen als u uw voltooide schilderij goedkeurt!
 • 100% museumkwaliteit garantie
  Geen compromissen aangaande de kwaliteit. We bieden alleen museumkwaliteit. Al onze artiesten zijn professionele schilders en hebben een hogere kunst educatie gevolgd. De meeste andere online schilderdiensten bieden alleen commerciële kwaliteit.
 • 100% handgemaakt, olieverf op canvas - geen prints / digitale schilderijen
  Wij maken alleen gebruik van een hoog kaliber kunstenaars, de fijnste verven en de hoogste kwaliteit canvas. We maken geen gebruik van enige vorm van prints. Al onze schilderijen zijn 100% handgemaakte unieke meesterwerken.

  Let op: wees u ervan bewust dat een aantal van onze concurrenten zogenaamde "digitale schilderijen" aanbieden. Dergelijke "schilderijen" zijn in werkelijkheid slechts computer gegenereerde digitale foto's die zijn afgedrukt op canvas of papier. Er worden geen kwasten of echte verf gebruikt. U vindt alleen een hint over de "digitale" aard van het schilderij bij de kleine lettertjes op hun websites en natuurlijk nadat u uw teleurstellende product al heeft ontvangen. Zorg ervoor dat u bestelt op de juiste plaats als u een echt met de hand geschilderd kunstdoek wenst te ontvangen.
 • Wereldwijde bezorging
  Wereldwijd bezorgen wij voor dezelfde prijs.
 • Gratis fotobewerking
  Gratis fotomontage:
  We kunnen meerdere afbeeldingen combineren tot één schilderij. Geef ons daartoe gedetailleerde instructies tijdens de bestelling.

  Gratis restauratie van oudere foto’s:
  Als één van uw foto’s restauratie nodigt heeft dan doen we dat voordat we beginnen met het schilderen.

  Gratis van zwart/wit naar kleur:
  Als u een zwart/wit foto heeft kunnen wij die, als u dat wilt, alsnog in kleur schilderen. Laat dit weten tijdens de bestelling! Natuurlijk kunnen wij ook uw kleurenfoto in zwart/wit schilderen.